אני כיום בן 16 עברתי ניתוח פזילה בגיל 7..

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/10/2005 | 11:53 | מאת: בדוי28

אני כיום בן 16 עברתי ניתוח פזילה בגיל 7..רק קוסמטי אני כיום לא רואה ראיה אשר מאפשרת לי לקראו איים ישנה אפשרות לסדר את העין או אם יש איזה טיפולים או פריצות דרך...תודה מראש.

09/10/2005 | 22:19 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אני כיום לא רואה ראיה אשר מאפשרת לי לקראו ???? לא הבנתי. בעיקרון ניתן לבצע ניתוח פזילה קוסמטי בכל גיל. דר. נוימן

10/10/2005 | 14:00 | מאת: בדוי28

הראיה שלי בעין שעברתי בה את הניתוח לפזילה היא עין עצלה ואיני רואה בה ראיה אשר מאפשר לי לקראו (אני לא רואה ראיה טובה)..אים אפשר לסדר באיזה ניתוח את העין העצלה..איים יתכנו צריצות דרך בעתיד? תודה מראש

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה