רופא אופטלמולוג (אם יש לילדים)

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/09/2005 | 14:42 | מאת: טל

אני מחפשת רשימת רופאים אופטלמולוגים לצורך טיפול בילד בן 10 .בזמנו לפני שנים הכרתי את פרופ' רירי מנור מבילינסון,אך כעת אני לא מצליחה לאתר רשימת אופטלמולוגים בארץ.נא עזרתך במידת האפשר בדחיפות.תודותינו נתונות מראש.שנה טובה.

01/10/2005 | 18:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לטל שלום, אולי את מתכוונת לנאורו-אופטלמולוג? (אופטלמולוג פרושו רופא עיניים, וכאלו לילדים יש לא מעט, את מדברת עם אחד כרגע...) נאורו-אופטלמולוג (כמו פרופ' רירי מנור) יש גם לא מעטים, וטובים. תבדקי בקופה שלך למשל, דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה