נתוח לתיקון פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/09/2005 | 11:53 | מאת: נאנא

האם נכון שלפני ניתוח לתיקון פזילה צריכים לעבור בדיקה שמאבחנת את תוצאת הנתוח הרופא הסביר שלאחר נתוח כזה יש אנשים שהראיה אצלהם תהפוך לכפילה( יראה כל דבר כפיל) והבדיקה שעושים לפני תאבחן אם החולה יראה אחריו כפול או לא .אם אכן יעשו לו את הנתוח או לא אני מבקשת הסבר רחב על הבדיקה הזאת ועל תופעות הניתוח הפזילה היא חיצונית העין ימין

23/09/2005 | 13:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אני בודק לפני ניתוח פזילה את הנטיה לראיה כפולה בזוית המתוקנת, אבל זה לא השיקול היחיד בהחלטה אם לנתח או לא. דר. נוימן

23/09/2005 | 16:48 | מאת: נאנא

איך הביקה הזו ומה עוד אפשר לעשות. אני לא רוצה לקחת סיכון תסביר לי הכל בבקשה ממך

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה