צמיחת ריסים לאחר תאונת שעווה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/09/2005 | 18:53 | מאת: שיר

תלשתי בטעות קבוצה של ריסים עם שעווה להסרת שיער לאחר שזו טפטפה לי עליהם... שאלתי היא: האם הריסים צומחים לאחר שנתלשו מהשורש? במידה ולא, מה ניתן לעשות בנידון על מנת לתקן את הנזק?!

23/09/2005 | 13:20 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הגעת לפורום מחלות עיניים בילדים ופזילה למיטב ידיעתי יצמחו כרגיל תוך מספר שבועות. (יש אנשים עם "עודף" ריסים, מספר שורות, ולמיטב ידיעתי הבעיה לא נפתרת על ידי תלישה) כאמור בכותרת, זה לא ממש התחום שלי. אשמח אם תכתבי לי בעוד מספר שבועות מה נגמר דר נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה