פזילה פתאומית בעין שמאל

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/08/2005 | 07:05 | מאת: אפרתי

שלום לכם. ילדתי בת ה-3, מעולם לא היו בעיות עם העיינים. אתמול הבחנתי מספר פעמים שהעיו כאילו קופצת לה לפזילה ונשארת בפזילה בסביבות שנייה. שאלתי אותה אם מרגישה שזה קורה והיא אמרה שכן מרגישה שהעין זזה פתאום. שאלתי אותה אם עושה את זה "בכוונה" ומתברר שמסוגלת לעשות פזילות מאוד קיצוניות. אותה זה שעשע. הקפיצות של העין נראות לי שפשוט קורות. מה זה יכול להיות? מה לעשות? תודה מראש.

20/08/2005 | 14:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שלום, אם אתה עדיין בפורום. אנא שאלי שוב (העתיקי עם copy & past) ואענה לך. תודה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה