סתימה בבלוטת חלב

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/07/2005 | 21:54 | מאת: Yael_bm

שלום רב. לבני היה זיהום שהלך וגדל, כנראה chalazion. כרגע, לאחר 5 ימים אנטיביוטיקה ורידית + 5 ימים אנטיביוטיקה דרך הפה, עדיין נשאר גוש קטן ליד העין. השאלה - איזה טיפול עלי להמשיך כעת ? האם מריחת משחה כמו במצין או סינטו עוזר ? האם יש צורך בניתוח לניקוז הגוש ? כמה זמן עלי לחכות עד להחלטה האם יש להמשיך לפעול או לתת לזה להרפא מעצמו ? תודה !!!

04/08/2005 | 21:26 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאחר שהזיהום החריף עובר, הגוש הקטן נספג מאד לאט, לעיתים במשך חדשים. קומפרסים חמים מזרזים, ומשחת סינטו פעם ביום לזמן קצר).יכולה למנוע זיהום חוזר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה