בדיקת ראיה לתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/07/2005 | 21:20 | מאת: עינב

שלום רב אשמח לקבל מידע על מרכזים מקצועיים!!! המבצעים בדיקות עיניים לתינוקות תודה

14/07/2005 | 19:49 | מאת: ד"ר דורון נוימן

כל רופא עיניים לילדים. (את צריכה לוודה שהבדיקה כוללת בדיקת תשבורת (="מספר" המשקפיים). זו הבדיקה בה הילד מקבל טיפות להרחבת האישונים, ממתין כשעה בחוץ, ואחר כך הרופא בודק על ידי מכשיר המקרין אור לעין ועדשות משקפיים בכח שונה, עד שהוא מוצא את המספר המתאים בכל עין. בדיקה זו צריכה להתבצע בכל ילד בגיל 6-12 חודש אם רוצים למנוע עין עצלה. (כיום פוגע ב4% מהאוכלוסיה, וניתן לגמרי למניעה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה