אדום בעין...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/07/2005 | 18:37 | מאת: חושש

קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון פשוט זה הדבר היחדי שראיתי שמדבר על עיינים אז אם לא כאן הפנו אותי בבקשה לפורום הנכון.... אני בן 23. ביומיים האחרונים שמתי לב שליד האישון יש אדום כמו נימים כאלו שהצטופפו וממש יצרו שוג של "רשת" ליד האישון....הדבר אינו כואב ואינו מפריע לי בראייה אך אני סוג של "היפוכנדר" קטן וכל דבר כזה במיוחד בעין מדאיג אותצי...האם זה עייפותתתעצבים או שצריך לבדוק...?

12/07/2005 | 18:58 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אתה אכן לא בפורום הנכון, אבל מכל מקום זו מסוג השאלות שמצריכה בדיקת רופא עיניים (לראות את הממצא ולקבוע אבחנה ואם יש צורך- טיפול), ולא דיון בפורום.... דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה