ג'ולה ליד העין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/06/2005 | 18:30 | מאת: גולד

(בתי סבלה מחסימה בשק הדמעות מהלידה ועד גיל שנה וחצי שאז ההפרשות נפסקו פתאום, שמחתי מאוד אך לאחר מספר שבועות ראיתי שנוצרה לה ג'ולה ליד העין,) הג'ולה נמצאת בין העין לאף, ולפי דעתי היא גם גדלה במשך הזמן, האם מסאג' יעזור? או שצריך טיפוך כירוגי?

25/06/2005 | 19:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגולד שלום במיקום הזה זה שק הדמעות ולא בלוטת הדמעות. בשק כן תתכן הצטברות נוזלים אם עדיין יש חסימה, וגם ייתכן זיהום. צריך לבדוק את הילדה כדי לקבוע תכנית טיפול. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה