קסנתלאמה (גידול על עפעפיים)

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/06/2005 | 09:59 | מאת: דרור

שלום, אולי ידוע לך על טיפול אפשרי בבעיה של גידולים על העפעפיים? אני יודע שהם נוצרים עקב ערכים גבוהים של כולסטרול בדם. אודה מאוד על תשובתך.. (אני בן 30+ ואולם לא מצאתי פורום רופאי עיניים שאינו של ילדים..)

24/06/2005 | 17:12 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדרור שלום, בגלל מגבלת זמן לא אוכל להכנס לתחונ\מים מעבר להגדרתהפורום. נסה פורום רפואת עור לשאלה שלך. דר. נוימן

03/07/2005 | 13:03 | מאת: אוהד

שלום רב ! יש לי כלב ממש אהוב , והוא נשרט שריטה עמוקה בקרנית העין מחתול האם ישנה אפשרות להציל את העין ? כעת הוטרינר מנסה לעזור אך הייתי מבקש עזרה מרופא עיניים והמלצה בנושא תודה , בברכה , אוהד .

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה