ניתוח ירוד בעין שמאל בילד בן 7

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/06/2005 | 13:28 | מאת: ספיר

רציתי להתייעץ לגבי הניתוח ירוד קופסית אחורית עין שמאל, בהרדמה כללית מה כולל הניתוח הסרה של העדשה? מה הסיכונים או הסיבוכים שעלולים להיגרם והאם יש אפשרות שהילד לא יצטרך משקפיים היות ומדובר רק בעין אחת לפי בדיקת ראיה הוא רואה בעין 6/15 ובעין השניה 6/6 האם יש אפשרות לדחות ניתוח לגיל יותר מאוחר והאם ההחלמה קשה. אשמח אם אקבל תשובה מהירה.

21/06/2005 | 16:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לספיר שלום, אל תכעסי עלי אבל התשובות למה שאת שואלת זו שיחה לכשעה (זה בערך הזמן שלוקח לי להבהיר להורים את המידע הקשור בניתוח קטרקט בילד ) ולא מתאים לשאלות הבהרה של פורום כזה. אני בטוח שהרופא המנתח ישמח לשבת אתכם ולדון אתכם בהרחבה על כל הנושאים הקשורים בניתוח שהעלית (מה הניתוח, סיבוכים וסיכויים, מתי צריך, מה המהלך אחר כך וכו). אני נוהג להזמין את ההורים לשיחה בלי הילד בסוף יום המרפאה, ואז אפשר לדון בלי לחץ של זמן ושל "החולה הבא מחכה". בהצלחה בניתוח דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה