שלום ד"ר , פניתי לבדיקה אצל

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/06/2005 | 21:19 | מאת: אלעד

רופא עיניים בגלל לכלוכים שאני רואה בראיה, תולעים כאלה. הרופא אמר שהוא לא רואה כלום , הרשתית והזגוגית בסדר ואין עכירות או שמשהו התפרק. הבנתי שהלכלוכים זה בדר"כ בגלל בעיות בזגוגית. ואין לי בעיות כאלה לדברי הרופא. אם כל מדוע אני סובל מהלכלוכים? והאם יש סיכוי שהם יעברו כי זה לא אותו מקרה כמו שקורה אצל מבוגרים. אני בן 14.5 את הלכלוכים רופא העיניים אמור לראות ? אתם רואים את זה? גם אם הם באותו רגע רגועים ? אגב עשיתי גם בדיקות דם ולא נמצאו בעיות. תודה רבה על תשובה!

10/06/2005 | 16:29 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאלעד שלום, אינני יודע לענות לך מעבר למה שאמר הרופא שבדק אותך. לא תמיד ניתן לראות בבדיקה את העכירויות העדינות שגורמות לתלונות שלך. אם אתה רואה את זה בעיקר כאשר אתה נמצא באור טוב או מסתכל על רקע בהיר, ו"לכלוכים" זזים לאט כאשר אתה מזיז את הראש, מדובר באמת בעכירויות בזגוגית, גם אם הרופא לא ראה אותם בזמן הבדיקה. אם בדיקת הרשתית היתה תקינה, פשוט תנסה לשכוח מהעניין, זה יכול לקרות גם בגיל צעיר וגם בילדים. דר. נוימן

11/06/2005 | 00:22 | מאת: אלעד

זה זז במהירות , לא באיטיות , וזה מעצבן וגם מפריע ללמוד. קראתי באיזה ספר של עיניים שלרוב זה מתפרק. מה הסבירות שזה יתפרק? ובכלל מה הסבירות שזה יעלם לגמרי? אני מקווה שזה לא גודל עם הזמן? תודה לך.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה