פןספולין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/06/2005 | 21:43 | מאת: אורית

שלום רב האם אתה מטפל בפוספולין כחומר אנטי-אקומודטיבי? לכמה זמן? מה תופעות הלוואי של הטיפול? למי מתאים? תודה מראש

09/06/2005 | 12:53 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאורית שלום, זו שאלה לבדיקה בטקט ולא לדיון בפורום שמטרתו לעזור במידע להורים או חולים בתחום הזה. אני אישית לא משתמש יותר בפוספולין, למרות שלעיתים יש אולי מקום להשתמש בו כאמצעי זמני בלבד. דר. נוימן

10/06/2005 | 05:34 | מאת: אורית

לד"ר נוימן שלום, סליחה מראש אבל לא ברור לי מדוע זה חוסר טקט לשאול על תרופה נגד פזילה בפורום העוסק בפזילה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה