כמה זמן נמשך הניתוח של תיקון פזילה?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/06/2005 | 23:38 | מאת: mhmz

שלום כמה זמן נמשך ניתוח כזה, שגרם למותה הטרגי של הילדה בשבוע שעבר?

08/06/2005 | 19:02 | מאת: לילי

שלום לך או לך גם אני שמעתי על מותה של הילדה אני בחורבה בת 36 ואני רוצה לעבור ניתוח לתיקון פזילה שנוצרה עקב ניתוח להיפרדות רשתית שעברתי לפני הרבה שנים , לפני 5 שנים עברתי ניתוח נוסף באותה עין הרופא ממליץ על ניוח בשתי העיניים דבר הגורם לי לחרדה רבה בנוסף על מותה של הילדה האם שאלתך זו נובעת היו ואתה עומד לעבור ניתוח האם אתה סובל מאותה בעיה כמו שלי אשמח לתשובתך המהירה

09/06/2005 | 09:18 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ניתוח פזילה אורך כ25 דקות לכל שריר. בדרך כלל מנתחים שני שרירים, כך שרוב הניתוחים נמשכים כשעה לערך. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה