דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/06/2005 | 17:19 | מאת: דני

שלום הבן שלי בן 4 חודשים בדיוק היום עשינו לו בדיקת עינים והממצאים היו : אניזוכוריה בגבולות התקין (פחות מ 1 ממ) תגובת אישונים תקינה פטמות בצבע תקין עם טשטוש קל של הגבולות ללא גודש ורידי מעקב 6 שבועות הרופא אמר שיכול להיות שזה מעיד על בעיה מוחית ? השאלה איזה סוג בעיה ? האם מדובר בפיגור? תודה דני

06/06/2005 | 16:47 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדני שלום, לא קשור לפיגור. אם אחן יש פתולוגיה בעצב הראיה, זה יכול להעיד על בעיה מוחית, אבל לפי התאור נשמע שמדובר בשינוי מבני . הבדיקה הבא תראה מה המצב. האם נוצלה ההזדמנות שקיבל טיפות הרחבה לבצע בדיקת משקפיים? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה