ocular albinism

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/06/2005 | 08:36 | מאת: אמא

דוקטור נוימן שלום רב שוב , בהמשך למכתבי מאתמול לגבי לבקנות , האם זה נכון שרוב הילדים הללו מתחילים לראות בגיל 5-6 חודשים ועד אז רואים רק אור וחושך ? בכבוד רב , אמא לילדה שאובחנה כלבקנית בעיניה .

06/06/2005 | 16:44 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיטב ידיעתי זה לא נכון, וגם לא ברור לי איך בדיוק אפשר לבדוק את זה. את תגלי שלכול מחלה יש המון "אמיתות" שרצות בציבור, והמשותף לכולן שלא ניתן לבדוק ולהוכיח או לשלול אותן. מציע לך לא להתעסק בזה ולהתרכז בדברים בהם את יכולה לשפר את המצב (במקרה הזה בעיקר לוודא שנבדק הצורך במשקפיים מידי פעם) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה