העמותה למאבק במחלת ה-Best Disease(דיון בכנסת)

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/05/2005 | 22:59 | מאת: אוהד להב

היום 30.5.05 התקיים דיון בנושא חולי ה Best Disease בועדת העבודה הרווחה והבריאות, לקידום מזור לחולים. מחלת ה-בסט היא מחלה קשה הפוגעת במקולה בעיניים וגורמת לעיוורון פונקציונאלי אצל ילדים ותינוקות. את משרד הבריאות ,יצג פרופסור רחמימוב - המדען הראשי וצוות בכיר של המשרד. העמתה יוצגה ע" אנג אוהד להב יו"ר עמותה,פרופסור ענת לוינשטיין,דר' אדיל ברק,דר' דרור שרון,דר' אריה סלמון,דר ניר ויצמן,דר' מורדכי הוכברג,אנג' אורי לליאן,אנג' שי שרגל. לפרטים נוספים ניתן להסתכל באתר www.best.org.il

31/05/2005 | 10:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאוהד להב שלום, תודה על האינפורמציה, האתר בהחלט מלא מידע רלוונטי למשפחות. אפנה לשם את מי שתצריך. (כרגע אין לי חולה בסט "פעיל"), דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה