לד"ר נוימן

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/05/2005 | 15:42 | מאת: אריאל

אומנם אינני כבר ילדה אך מקווה שבכל זאת תוכל לעזור לי אני בת 26 ומזה תקופה של כמה חודשים אני סובלת מטשטוש ראיה שמופיע פתאום, יכול להמשך מספר דקות עד שעות ונעלם מעצמו. ct מוח היה תקין והוחלט על התחלת אספרין והפסקת פלקווניל לבנתיים ( אני חולת לופוס). נשלחתי ע"י נוירולוג לבדיקת vep והתוצאה היא: " סוג הגירוי- pattern shift ימין - 113-119 שמאל- 112-115 כשבסוגריים רשום ערכים תקינים 100-110 ורשום בסיכום- חביון גל p-100 מאורך במידה קלה דוצדדית ובעל אמפליטציה בתחום הנורמה. מה הבעיה בבדיקה ומה בדיקה זו בכלל בודקת? בתודה מראש

24/05/2005 | 09:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאריאל שלום, לצערי לא אוכל לחרוג בפורום מהתחום של עיניים ילדים ופזילה.. אני גם לא ממש מומחה בתחום של האלקטרופזיולוגיה. (בדיקת ה- VEP). מומחים בתחום זה הם פרופ, אברהם מתל השומר ודר. בנין מהדסה עין כרם. רפואה שלמה, דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה