עיינים אדומות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/05/2005 | 09:22 | מאת: דוד

שלום. היום קמתי בבוקר עם עיינים אדומות (העיינים עצמם,העגולים) ועם כמו נוזלים צהובים דביקים בעיין.. וגם כאבי ראש קטנים.. מזה? אני ישנתי המון..

23/05/2005 | 11:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ה

16/05/2007 | 12:38 | מאת: אסף

בבוקר שאני קם יש לי בעיה בעיינים העין דביקה קצת ואחרי רחיצה במים זה עובר אני איש מחשבים במקצוע ואני מול המחשב 10 שעות ביום ובמהלך היום אני חש צריבה והעיינים אדומות ושורפות ואני משתמש בגנטיל וזה קצת עוזר מה עליי לעשות שזה יעלם ? נ.ב זה לא קרה לי מעולם תודה אסף

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה