כתם מוזר בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/05/2005 | 08:14 | מאת: שי

אמנם אני לא תינוקת ולא ילדה, אבל חשבתי שאולי תוכל לעזור לי אני בת 21 והיתה לי דלקת בעין די חריפה הייתי עם אנטיביוטיקה, העין דמעה והיתה מוגלה הדלקת עברה לחלוטין ובכל זאת כשאני מסתכלת על העין, נוצרו בה כתמים מוזרים ליד האישון, כמו ורידים מורחבים כאלה, בצבע חום אדום זה לא עובר וזה מטריד מאוד מעולם לא היה לי כתם בעין מה אפשר לעשות כדי למחוק את זה ולמה זה קרה??? תודה מראש

23/05/2005 | 11:13 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשי שלום, לצערי לא אוכל להתרחב מעבר להגדרת הפורום. בכל מקרה לא ניתן לענות לשאלה שלך בלי לבדוק את העיניים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה