פזילה חדה ופתאומית לילד בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/05/2005 | 09:51 | מאת: רות

שלום לרופאי עינים, נכדי בן שנה והתחילה אצלו פזילה חדה כשעין שמאלית נשארת בצד. הפזילה התחילה אצלו לפני ימים מספר, ההורים לקחו אותו לרופא עינים נאמר להם לעשות MRI, עלי לציין שלפני כמה חודשים הוא היה מקיא בכמויות, האם יש קשר אחד לשני? אודה לכם על תשובתכם רות

21/05/2005 | 23:58 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרות שלום, בפזילה פתאומית כזו בהחלט יש מקום לבירור דחוף כולל בירור נאורולוגי והדמיה במידת הצורך. (כמובן תלוי גם בממצאי בדיקת הפזילה). ממליץ להמשיך בבירור. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה