ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/05/2005 | 14:11 | מאת: לילי

אני בת 36 ויש לי בעיות בעיניים עקב ניתוח שעברתי יש לי פזילה בעין הרופא ממליץ לנתח את שתי העיניים האם קיים חשש לראייה בעין הבריאה אשמח לקבל תשובה

21/05/2005 | 23:32 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללילי שלום, רק במקרה של סיבוך לא צפוי כגון זיהום תוך עיני וכד, ואלו נדירים מאד. בכל מקרה, אם העין החלשה היא מאד חלשה, (כלומר יש רק עין פעילה אחת), בדרך כלל משתדלים לנתח רק את העין החלשה.בשאר המקרים מקובל מאד לנתח בשתי העיניים ניתוחי פזילה. זה באופן כללי, כל מקרה הוא קצת שונה ודורש התייחסות ספציפית. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה