כלזיון בעפעף תחתון

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/05/2005 | 23:56 | מאת: ליאור

לדר" דורון נוימן שלום רב. לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח בעפעף תחתון (עין ימין) להורדת המוגלה שהצטברה לי שם כתוצאה משעורה. לאחר הניתוח נשאר לי שם בלוטת שומן הנקראת כלזיון, ועברתי ניתוח נוסף לפני שבוע להורדת בלוטת כלזיון זו. אך העפעף לא אותו דבר. עדיין הוא הרבה יותר נפוח ומלאכותי. זה מטריד אותי מאוד. מה לעשות? האם זה יבור עם הזמן? איך אפשר לזרז החלמה זו שכן אני בקרוב מאוד מתגייס. תודה ענקית מראש. ליאור, 18

13/05/2005 | 12:32 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לליאור שלום, בכל מקרה צריך לראותאת העפעף כדי לענות לך. אם הניתוח בוצע כמו שצריך והכל נקי בפנים, הרי שזמן וקומפרסים אצורים להחזיר את העפעף לצורתו המקורית. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה