######משקפיים בי פוקל $$$$$$

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/05/2005 | 22:12 | מאת: יאיר

שלום מה זה משקפיים מולטי פוקל? משהוא יכול לשלוח תמונה - אפילו לסרוק אותם או צילום מצלמה דיגיטלית למייל [email protected] האם יש סיפורי הצלחה לתיקון פזילה אצל ילדים ?עד גיל 3

11/05/2005 | 18:23 | מאת: יאיר

אפשר לקבל התייחסות לגביי משקפים בי פוקל - מה זה - איך זה נראה האם זה יפתור את בעית הפזילה ( אחריי 2 ניתוחים ) ובתי עברה שני ניתוחים לתיקון פזילה - הפזילה זוהתה בגיל 3 חודשים ועין עצלה - וסגרנו עין אחת למשך כמעט שנה עד שהיתה בשלה לניתוח כנראה שזה מאד חשוב נושא ההחלפות בין העיניים - - ואכן אחרי הניותוח הראשון שינוי משמעותי שהפך לאט לאט לאכזבה של החיים וצריך היה ניתוח שני שהוא גם נראה הצלחה כבירה אבל גם כאן לאט חזרה הפזילה - אפשר לומר 50% הלצלחה בניתוח הראשון ועוד 75% בניתוח השני כך באופן כללי אומנם לא רואים שהיתה אי פעם פזילה אבל בלילה העיניים בורחות יופי ולכן צריך משקפיים בי פוקלי שאן לי מושג מה הן ואיך הן עובדות על השרירים תודה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה