בריחת העיןזריקת העין בשניהם

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/05/2005 | 18:48 | מאת: טל

בני בן ה 9 יש לו פזילה שלא נראית במצב ישר רק כשהוא מסתכל למעלה או הצידה רופא עיניים אמר שאין צורך בניתוח רק שהילד יצטרך בעתיד לשלוט בעינים ילמד איך להסתכל מה עלי לעשות כי מבחינת אסטטי זה יפריע לו בעתיד הראיה שלו מצוינת בתודה אמא מודאגת

07/05/2005 | 19:34 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לטלי שלום, יש מספר סוגי פזילה שיכולים להתאים לתאור זה. תמיד אפשר לנתח ולפתור את הבעיה, אך כמו שאמר הרופא שלכם, לא תמיד יש צורך. קשה לענות בצורה ספציפית יותר בלי בדיקת הפזילה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה