עין כסופה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/05/2005 | 16:57 | מאת: איימי

לפני כמה חודשים אני זוכרת שראיתי בעיתון ילד שצולם בתמונה בו עין אחת שלו יצאה כסופה ואיבחנו אצלו מחלה כלשהי בעין, לכן הייתי מודאגת שראיתי זאת גם בתמונה של בתי בת ה11. היא צולמה בתמונה עם אדם נוסף. לאח יצאו עיניים אדומות בעוד שאצלה עין אחת אדומה והשנייה כסופה\לבנה כזאת. האם צריך לבדוק את העניין? על אילו מחלות הדבר יכול להעיד? יכול להיות שזה יצא במקריות? תודתי נתונה מראש, איימי.

06/05/2005 | 13:14 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאיימי שלום, סליחה על האיחור בתשובה, הייתה לי תקלה באינטרנט. כן, צריך לבדוק מיד. אולי תתקשרי אלי ל- 050-8676644 דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה