ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/04/2005 | 14:09 | מאת: מיכאל

אני בן 13, ואני מתכוון לעשות ניתוח פזילה, אבל אני מפחד שזה יגרום לסיכון חמור ביותר.. למשל אולי זה יגרום לעיוורון מוחלט!? האם זה יכול להיות? או שאחרי ניתוח פזילה אזדקק להרכיב משקפי ראיה? מחכה לתשובך.. תודה מראש!

30/04/2005 | 10:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיכאל שלום, ניתוח פזילה לא גורם בדרך כלל לבעיית ראיה המצריכה משקפי ראיה באופן קבוע. סיבוכים, כולל חמורים מהסוג שציינת, עלולים לקרות לאחר כל ניתוח. בניתוחי פזילה, סיבוכים חמורים עד כדי פגיעה בראיה (שלא לדבר על אבדן ראיה) וסיבוכי הרדמה כללית הם נדירים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה