עפעפים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/04/2005 | 23:50 | מאת: ליאור

לד"ר דורון נולימן שלום רב, אני בן 18 ולפני חודש וחצי עברתי ניתוחון קטן בעין להוציא לי את בלוטת-המוגלה שהצטברה בעפעף תחתון, כתוצאה משעורה. כיום, יש לי בלוטה קטנה בעין, שלדברי הרופא זוהי בלוטת שומן. יש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן להימנע מניתוח נוסף, ולהוריד את הבלוטת שומן בדרך אחרת? 2. יש דבר שמאוד מאוד מפריע לי מאז: העפעפים שלי באותו עין, בדר"כ זה העפעף העליון רועדים לי ככה סתם במשך היום. ממה זה נוצר? ואיך אפשר להפסיק את התופעה?! תודה ענקית מראש וחג שמח. ליאור.

21/04/2005 | 18:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לליאור שלום, רוב השעורות עוברות ללא צורך בהתערבות ניתוחית. (קומפרסים חמים יכולים לקצר את הזמן). אין לזה קשר לרעד בעפעפיים. (הוא כלל לא נובע מבעיות עיניות). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה