פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/04/2005 | 14:37 | מאת: nana

אני אשה מבוגרת אבל לא מצאתי תחומ עניים למבוגרים עזרן לי אני ממושקפת כבר יותר מ30 שנה ומרגישה שהריאיה שלי נחלשת עמ הזמן ופיזלת האם אפשר לתקן את הפזילה והראיה בנתוח אבל לא בלייזר? ולאן אגיע בראיה שנחלשת ? האם אגיע לעיורון? אחרי שעה במחשב קשה לי לראות אפילו עם משקפיים

19/04/2005 | 21:51 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לננה שלום, אין דרך לענות על השאלות שלך מבלי לבדוק אותך. בעיקרון ניתן לנתח פזילה בכל גיל. את בעיית הראיה וההתעייפות במחשב צריך לאבחן ולתקן. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה