דלקת אלרגית בעניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/04/2005 | 08:25 | מאת: רחל

הבן שלי סובל מאלרגיה בעיניים (בן 4), הוא מטופל בטיפות עיניים אבל בכל זאת כל פעם שאני מסיימת טיפול זה חוזר. התקופות שהוא סובל מזה הם בדרך כלל עונות מעבר. מה ניתן לעזור לילד כדי שיסבול פחות במיוחד כאשר יוצאים החוצה או אפילו מדליקים אור חזק, הגירוי החריף ביותר הינו בערבים ובבקרים.

10/04/2005 | 21:19 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרחל שלום, מסוג השאלות שקשה לענות בפורום ללא בדיקת הילד. יש כבר אבחנה וגם טיפול. כדי למצא את המינונים המדוייקים (הכי מעט שעוזר) ומה מתי צריך לעקוב אחר הילד, לראות איך מגיב לתרופות האנטי אלרגיות השונות וכו דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה