ראיית עומק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/04/2005 | 13:40 | מאת: עומרי

ד"ר נוימן שלום, אני בן 18 ולפני כמה חודשים התגלתה אצלי בעיה של ראיית עומק(70% ע"פ בדיקה של אופטומטריסט) , רציתי לדעת האם יש דרך לטפל בבעיה או שהיא חשוכת מרפא.

09/04/2005 | 18:14 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעומרי שלום, צריך להגדיר יותר את סוג הבעיה כדי לענות לך בדיוק. בכללי- לא ניתן מעבר לגיל שנתיים-שלוש לשפר את התפקוד הדו עיני (שראיית העומק היא חלק ממנו) בצורה משמעותית. בדרך כלל גם אין צורך. שים לב שזה כל כך לא הפריע לך שהגעת לגיל 18 בלי לדעת על הבעיה, וגם אז זה התגלה במקרה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה