משקפי שמש אופטיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/04/2005 | 15:58 | מאת: עינת

לד"ר נוימן שלום, בני בן ה-4 מרכיב משקפיים: R SPH+3.50 CYL-0.75 AXIS 10 L SPH+3.75 CYL-1.50 AXIS 170 האם לדעתך יש צורך במשקפי שמש אופטיים? (שכן עיניו בהירות והוא נוטה להסתנוור). אם יש בכך צורך, האם תוכל להמליץ על הסוג המתאים לגילו. תודה, עינת

09/04/2005 | 18:09 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעינת שלום, מכיוון שזה סוג של תיקון אותו הוא צריך להרכיב כל היום, בהחלט חשוב שגם במשקפי השמש יהיה התיקון האופטי כמו במשקפיים הבהירים. לא הבנתי למה הכוונה ב"איזה סוג?" צריך כמובן שהעדשה תכלול סינון לUV, אבל נדמה לי שזה כבר הסטנדרט היום במשקפי שמש. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה