כאב בעיין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/04/2005 | 16:10 | מאת: גליה

בתי בת שנתיים וארבעה חודשים. מאז אתמול מתלוננת על כאב בעיין. העיין אדומה ודומעת, ללא הפרשה והיא בקושי מוכנה לפתוח אותה. אחות הקבוץ נתנה אופטי גנטה. האם מספיק? מתי נראה שיפור? תודה.

02/04/2005 | 22:49 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגליה שלום, סליחה על האיחור בתשובה, רק כרגע ראיתי את השאלה. יכול להיות "סתם" דלקת עיניים חיידקית שתגיב מצויין לטיפות אלו, ויש גם אפשרויות אחרות, חלקן משמעותיות יותר. אם עדיין לא הסתדר, אנא כתבי לי מה קורה ונמשיך משם. דר. נוימן

03/04/2005 | 00:56 | מאת: גליה

היינו היום במיון, היות ובבוקר צרחה מכאבים ולא הסכימה לפתוח את העיניים. נשללה האפשרות לגוף זר. החשד לתגובה אלרגית בעקבות האובך שהיה. מקבלת טיפות פ.מ.ל. ומחר ביקורת נוספת של רופא עיניים. איך האובך משפיע רק על עיין אחת? האם תמיד התגובה תהה כזו בימים שכאלו? תודה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה