הקשר בין שימוש במחשב לבין בעיות בראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/03/2005 | 20:17 | מאת: רון

שלום, יש לי כמה שאלות אליך 1. לאיזה אחוז מהילדים בגיל 5-18 יש משקפיים? (בקירוב) 2. מה מספר העדשה של המשקפיים? האם הרוב זה "+" או "-"? 3. האם קיים קשר בין שימוש רב במחשב לבין בעיות ראיה? 4. האם הגנטיקה של ההורים משפיעה רבות על הראיה של הילדים? השאלות האלה הן בשביל קורס באוניברסיטה התשובות ישארו סודיות ולא יפורסמו הייתי מודה לך מאוד אם תענה על שאלותיי רון

29/03/2005 | 09:36 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרון שלום, 1- שונה באוכלוסיות ובמדינות שונות. לא ידוע לי האחוז בארץ. 2-רובם קצרי ראיה. (עדשה מינוס). 3- לא ידוע על פתולוגיות משמעותיות (להבדיל מיובש, עייפות וכד) הנגרמות על ידי עבודה ממושכת במחשב. 4-בחלק מהמקרים. (ניסיתי לענות, אבל האמת שהפורום לא נועד לחסוך לסטודנטים זמן ספריה, אלא כדי לעזור להורים של ילדים עם בעיות עיניים. מקוה שעזרתי לך קצת בכל זאת) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה