כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/03/2005 | 21:25 | מאת: שירוש

לכבוד הפרופסור שלום בתי עברה ניתוח לפזילה לפני כחצי שנה הפזילה נהייתה חמורה הרופא המליץ להרכיב משקפים אבל הילדה מתלוננת על כאבי ראש האם יתכן שזה בעקבות המשקפים עלי לבוא לבדיקה אצל הרופא בעוד 3 חודשים ערכתי לבתי בדיקה דם הבדיקות בסדר אודה מאוד על תשובה

08/03/2005 | 21:24 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשירוש שלום, (אני לא פרופסור- דר. בלבד...) קשה לענות לך ללא בדיקת הילדה והמשקפיים. כללית-משקפיים בדרך כלל לא גורמים לכאב ראש. האם כאב הראש נראה קשור להרכבת המשקפיים? (מופיע רק לאחר שמרכיבה, לא קיים בבוקר וכ)? האם את יודעת מה המספר של המשקפיים? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה