תופעה כרונית-צמיחת כלזונות וטיפול כושל !

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/02/2005 | 08:41 | מאת: לא ילד (מבוגר)

18/02/2005 | 09:05 | מאת: לא ילד (מבוגר)

ד.נ. שלום-רב ! בגלל טעות טכנית נשמט ממני מלתאר הודעתי זאת (בהודעתי הקודמת) ! אני (62) סובל מהנושא הנ"ל כ-7 שנים בצורה עיקשת וכרונית, לצערי לא נמצא הרופא שיאבחן את שורש הבעיה לסיבת הצמיחות החוזרות ונישנות לסרוגין- כדי להגיע גם לטיפול יעיל וממצא למיגור התופעה (האיומה הזאת) ! כל הפתיחות הכיררגיות עלו-בתוהו והיו-לכישלון הותירו לי גם סבל וכאב גדול יותר נפיחויות- (וטפיחויות)שטפי-דם למכביר אודם וצלקות ! אבקש המלצתך המקצועית-: היכן ניתן למצוא- את המושיע (ואת-הישועה) ? אנא תשובתך חשובה לי כמו אויר-לנשימה !בכבוד-רב ובתודה יקיר

19/02/2005 | 10:58 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליקיר נסה את דר. רוני נוימן, (אין קשר בנינו, במקרה אותו שם). הוא מומחה למחלות עיניים דלקתיות וזיהומיות. (התמחה בבוסטון בארה"ב בתחום זה). ניתן למצא אותו בספר של מכבי, איזור תל אביב. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה