ילדה בת חמש עם חום

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/01/2005 | 19:52 | מאת: סמיון אברמוב

לאחותי שבת חמש היהה חום וכאבים והיא קיבלה אנטיביוטיקה היום הכל עבר לה אחרי 3 ימים שהיתה בבית ועכשיו עלה לה שוב החום והיא מתלוננת על כאבי אזניים אם אוטידין יעזור ובאיזה מינון? תודה מראש

30/01/2005 | 23:52 | מאת: ד"ר דורון נוימן

13/02/2005 | 00:50 | מאת: שירי

שלום רב, לפני כשלושה חודשים החלה תופעה חדשה בראייה שלי. שדה הראיה שלי נעשה "לא נקי" והתמלא בכתם נקודתי בעין ימין טורדני מאוד. אני מנסה לעקוב אחריו בשביל להתעמק בו... אך הוא בורח לכיוון הזזת העין. בנוסף לכתם, שמתי לב שמופיעות גם צורות אחרות פחות כהות, מעין שרשרת שרק אם ממש מתעמקים ניתן להבחין בה. אני לא יודעת אם התופעה נעשתה חמורה יותר או שמא אני התחלתי להתעמק בזה יתר על המידה... הייתי אצל רופא עיניים שנחשב ממש טוב, והוא אמר שהעיניים שלי לוקות בתופעה של תזוזת הג'ל וכתוצאה מכך חל שינוי במבנה העין. דבר המחייב משנה זהירות והציב לי מגבלות רבות כי יש חשש לפגיעה ברישתית. הוא אמר שאסור לי להתעמל, להתאמץ, לבצע כל פעילות שיוצרת לחץ על הראש ועל העיניים. ברור כי אני מוגבלת עתה בכל הקשור לפעילויות ספורטיביות, שהיוו חלק משמעותי בחיי לפני גילוי התופעה. אני מאוד מתוסכלת, מדוכדכת. אשמח לקבל ייעוץ נוסף, יותר מעמיק ומקצועי. הבנתי שיש מיון עיניים בתל השומר - האם זו הכתובת? תודה רבה, שירי

13/02/2005 | 00:50 | מאת: שירי

שלום רב, לפני כשלושה חודשים החלה תופעה חדשה בראייה שלי. שדה הראיה שלי נעשה "לא נקי" והתמלא בכתם נקודתי בעין ימין טורדני מאוד. אני מנסה לעקוב אחריו בשביל להתעמק בו... אך הוא בורח לכיוון הזזת העין. בנוסף לכתם, שמתי לב שמופיעות גם צורות אחרות פחות כהות, מעין שרשרת שרק אם ממש מתעמקים ניתן להבחין בה. אני לא יודעת אם התופעה נעשתה חמורה יותר או שמא אני התחלתי להתעמק בזה יתר על המידה... הייתי אצל רופא עיניים שנחשב ממש טוב, והוא אמר שהעיניים שלי לוקות בתופעה של תזוזת הג'ל וכתוצאה מכך חל שינוי במבנה העין. דבר המחייב משנה זהירות והציב לי מגבלות רבות כי יש חשש לפגיעה ברישתית. הוא אמר שאסור לי להתעמל, להתאמץ, לבצע כל פעילות שיוצרת לחץ על הראש ועל העיניים. ברור כי אני מוגבלת עתה בכל הקשור לפעילויות ספורטיביות, שהיוו חלק משמעותי בחיי לפני גילוי התופעה. אני מאוד מתוסכלת, מדוכדכת. אשמח לקבל ייעוץ נוסף, יותר מעמיק ומקצועי. הבנתי שיש מיון עיניים בתל השומר - האם זו הכתובת? תודה רבה, שירי

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה