פזילת ילדה בת 6 חודש!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/01/2005 | 19:11 | מאת: מיטל

בתי בת 6 חודשים מפעם לפעם רואים אצלה פזילה והיא די בולטת. בביקור אצל רופא העיניים הוא אמר שהכל תקין היתכן דבר כזה? האם אני צריכה ללכת לרופא אחר ? ובכלל מה אפשר לעשות?

09/01/2005 | 23:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיטל שלום, פזילה בגיל 6 חדשים ומעלה איננה תקינה ומצריכה אבחון וטיפול כדי להבטיח התפתחות תפקוד דו עיני תקין וכדי למנוע התפתחות עין עצלה. האם ייתכן שמדובר בפזילה מדומה? (העיניים ישרות והרושם לפזילה נובע ממבנה הפנים). האם הבדיקה היתה על ידי רופא עיניים לילדים כולל בדיקת תשבורת לאחר מתן טיפות הרחבה והמתנה של שעה? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה