פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/01/2005 | 20:35 | מאת: זיו

שלום דר' נוימן דורון! אני בן 18 ומאז שנולדתי הייתי עם פזילה. עברתי ניתוח או מס' ניתוחים (אני לא ממש זוכר) לתיקון פזילה כשהייתי קטן והפזילה עברה. אולם משהתבגרתי, אני מבחין שהפזילה חזרה. הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לעבור ניתוח נוסף לתיקון פזילה. בנוסף, אשמח לקבל מידע על ניתוחים מסוג זה (מהם סיכויי ההצלחה, האם יש סיכונים, מה עלות הניתוח, וכו') בתודה מראש, זיו

02/01/2005 | 22:16 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לזיו שלום, צריך לבדוק אותך (סוג הפזילה, זוית הפזילה בכיווני מבט שונים וכו), ולעבור על ההיסטוריה הרפואית שלך כדי לדעת אם כדאי לך לעבור ניתוח פזילה נוסף. בכללי, סיכויי ההצלחה בניתוחי פזילה חוזרים הם כ-70%, הסיכונים לסיבוכים משמעותיים קיימים אם כי די מזעריים, והעלויות תלויות במסגרת שבה אתה עובר את הניתוח (פרטי, קופה, בית חולים ציבורי וכדומה). לאחר בדיקה ובירור ההיסטוריה של הפזילה שלך אפשר לתת לך ייעוץ מסודר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה