פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/12/2004 | 12:51 | מאת: קרן

עקב חשד לפזילה החלטתי לקחת את הילד לרופא עיניים, הוא בדק הרחיב את האישונים והחליט כי אין פזילה, אך עדיין אני רואה פזילה בעיקר בתמונות, ולמרות שלקחתי את התמונות לרופא הוא אמר כי אין פזילה. האם כדאי להתייעץ עם עוד רופא? אולי מומחה לילדים (אם יש כזה) אולי תוכל להמליץ לי. תודה מראש

24/12/2004 | 15:32 | מאת: ד"ר דורון נוימן

בתחום הפזילה עוסקים רופאי עיניים לילדים שהתמחו בפזילה. אם יש לך ספק לגבי האבחנה, שווה חוות דעת נוספת. (לפי התאור של הבדיקה, נראה לי שנבדק היטב). בן כמה הילד? דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה