שיתוק העצב הרביעי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/12/2004 | 18:54 | מאת: ארז

שלום, אשמח לקבל מידע והפניות (אם ניתן בעברית) בנושא שיתוק העצב הרביעי. תודה.

18/12/2004 | 22:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לארז שלום, שאלה רחבה מדי לפורום. (זה נושא ענק) נסה להכנס למנוע חיפוש דוגמת google עם הערך "trochlear nerve palsy" וראה מה תמצא. לא מוכר לי מקור טוב ברשת בעברית דר. נוימן

18/12/2004 | 22:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לארז שלום, שאלה רחבה מדי לפורום. (זה נושא ענק) נסה להכנס למנוע חיפוש דוגמת google עם הערך "trochlear nerve palsy" וראה מה תמצא. לא מוכר לי מקור טוב ברשת בעברית דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה