בדיקת עיניים בשיטת הצילום החדשני

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/12/2004 | 22:57 | מאת: ערן

שלום, מה דעתך על בדיקת העיניים החדשנית (שמבוצעת לדוגמא ע"י חברת "ראיית הנולד"), ובעזרתה ניתן לאתר מומים ע"י צילום, ללא טיפות הרחבת אישונים. מה מהימנות הבדיקה? האם ניתן להסתפק בבדיקה זו בלבד? לחברי הפורום - אשמח לקבל התייחסות של מי מכם שילדו עבר את הבדיקה.

18/12/2004 | 22:15 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לערן שלום, אנא כנס ל"חיפוש בפורום זה" עם הערך "ראיית הנולד", תמצא לא מעט התייחסויות. בקיצור- יותר טוב מכלום, לא יכול לבוא במקום בדיקה מלאה כולל תשבורת בהרחבת אישונים בגיל שנה, יחמחץ חלק מהמקרים. (יש לי ילדים במעקב עם עין עצלה עקב בעיית משקפיים שבדיקת החזר האישונים ללא טיפות (זה מה שעושים בבדיקה זו) הייתה תקינה אצלם.) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה