הרכבת משקפיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/12/2004 | 18:20 | מאת: רוני

שלום רב תודה על תשובתך. אין לחץ על הראש.המשקפיים יושבות בסדר. כאשר יוצאים עם הילד לחצר הוא לא מוריד את משקפיו. לדעתי יש קשר למשיכת תשומת לב שלנו, כאשר נופל לו הצעצוע הוא ישר מוריד את משקפיו. מה כוונתך לגבי סגירת העין הטובה? כי עדיין לא עשו לו סגירת עין טובה. תודה בשנית

08/12/2004 | 10:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אם מדובר בקטרקט חד צדדי, בדרך כלל יש צורך גם לסגור את העין הבריאה למספר שעות ביום כדי להבטיח התפתחות תקינה של הראיה בעין שעברה את הניתוח. (שים לב שאני עונה לשאלות באופן כללי. לגבי המקרה הספציפי שלכם, היחיד שיכול להכתיב בדיוק את הטיפול המתאים הוא הרופא המטפל שבודק את הילד באופן סדיר ויכול להתאים את הטיפול למצב הספציפי.) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה