חסימה בתעלת הבכי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/11/2004 | 23:46 | מאת: אמא טריה

בתי נולדה בשבוע 36 במשקל 1780 מאז ועד היום (כיום בת חצי שנה), היא סובלת מהפרשה ירוקה בעין ימין. בבדיקת עיניים שעשינו לה בגיל חודש אמרו לנו כי יש לה חסימה בתעלת הבכי ועד גיל חצי שנה זה אמור להסתדר. עדיין ההפרשות ממשיכות, האם זה אומר שהבעיה לא נפתרה? מהו הפיתרון? והיכן הכי מומלץ לטפל בה.

30/11/2004 | 10:58 | מאת: ד"ר דורון נוימן

האם יש גם דמעת? (מידי פעם דמעה על הלחי כאשר הילד לא בוכה). אנא כנסי ל"חיפוש בפורום זה" בשורת התפריטים למעלה עם הערך "חסימה" וקראי את השאלות והתשובות השונות בנושא זה. אם עדיין משהוא לא ברור אנא כתבי שוב. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה