המשך לילד בן 11

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/11/2004 | 22:48 | מאת: ויוי

שמחתי לקבל תשובה. נכון להיום הילד עבר אולטרה סאונד בבי"ח אסף הרופא גם בבדיקה זו לא התגלה שום דבר. אך עדיין הרופאים שלחו אותנו לעשות mr . האם עדיין יש זיכוי למחלה כלשהי? אמרו לנו שאפשרות נוספת היא מחלה שנראה כמו גוש סרטני אך זה לא כך. מה אתה יודע על כך? מאז שהשתחרר ביום חמישי עדיין יש לו כאבי ראש הם הולכים ובאים. אנחנו די לא יודעים מה לעשות?

14/11/2004 | 08:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לויוי שלום, לא נראה לי שאני יכול להציע יותר הסבר או עזרה מהרפאים המכירים את הילד ומבצעים את הבירור. אני מניח שאם הMRI יהיה תקין, לפחות יהיה ברור שלא מדובר במשהוא מסוכן. סטטיסטית, רוב כאבי הראש בילדים לא קשורים למחלה ספציפית, והממצא של הרמת ראש העצב ללא כל ממצאים אחרים בבירור המקיף שעובר יכול להיות ממצא מקרי ולא קשור. אני מקוה שכך יסתיים הבירור. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה