אסטיגמטיזם

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/11/2004 | 23:29 | מאת: אפרת

לביתי בת השנה נערכה בדיקת ראיה אשר מצאה אסטיגמטיזם בעין ימין- CYCLO: 1.5X20 - (מינוס). מה הדבר אומר? איזה טיפול מומלץ? האם הרכבת משקפיים הינה הכרחית או שיש פתרונות חלופיים? תודה.

05/11/2004 | 23:36 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאפרת שלום, זו לא כל התשבורת. חסר המספר שלפני הצילינדר. מה התשבורת בעין השניה? דר. נוימן

08/11/2004 | 22:59 | מאת: אפרת

ד"ר נוימן שלום, בטופס נכתב: CYCLO: שמאל: 1 ימין: 1.5X20 - (מינוס) אסטיגמטיזם מימין פרט לכך ב.מ.פ. יש לציין כי גם אני וגם בעלי לא מרכיבים משקפיים. אודה לתשובתך לעניין הטיפול הרצוי- האם יש צורך במשקפיים והאם יש טיפול חלופי או די במעקב. תודה רבה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה