כתם בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/10/2004 | 22:23 | מאת: עמרי

שלום רב. בני בן 4,ולפני כמה ימים הבחנתי אצלו ב"לבן" של העין, בחלק התחתון,במין כתם אפרפר בערך כ3-4 מ"מ גודלו. זה כתם שלא ראיתי עד היום.קשה לי להאמין שלא הבחנתי בו עד היום.בבדיקה שיגרתית לפני שנה וחצי הכל היה תקין הילד לא מתלוננן על שום דבר חריג. קבעתי תור אצל מומחה עיניים ילדים ל11\7 . האם תוכל לומר לי מהו או מה יכול לגרום לגרום לכתם כזה להופיע והאם ניתן לחכות שבועיים לרופא מומחה או שהדבר מחייב ללכת לרופא עיניים כל שהוא מיד לאבחון. אני מאוד מאוד מודאג ואודה לך על תשובה מהירה,עמרי

26/10/2004 | 18:30 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעמרי שלום קרוב לוודאי שמדובר בפיגמנטציה מולדת. נראה לי שבדיקה בעוד שבועיים זה בסדר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה