פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/10/2004 | 21:22 | מאת: דינה=== דחוף===

ד"ר נוימן דורון הנכבד שלום וברכה ! נכנסתי לתשובה שכתבת לגברת אסתי לגבי מצב העיניים של בנה וגם אני רוצה להפנות אליך שאלה על בעיה דומה. בני תומר בן 4 וחצי ומזה כ-4 חודשים סובל לדעתי ממרכוז ראיה בשעת צפיה בטלוויזיה או בעיון בספר . כאשרהוא רוצה לראות משהו באופן ברור הוא מסיט את ראשו לצד ימין ועושה רושם "שהוא לא משתמש בעין שמאל " על מנת לראות אתהעצם שבידיו או את מה שמוקרן בטלוויזיה. זה יכול להזיק לו בעתיד?נקבע לנו תור ל-15 נובמבר בתל השומר ועד אז איני רגועה ... לעשות משקפיים לפני ? לחכות ? אנא תגובתך תודה רבה ושבוע שקט דינה -אמא דואגת...

26/10/2004 | 00:00 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדינה שלום, נראה לי שיש מקום לבדיקה בתאריך מוקדם יותר, (לא בעוד חודש), בעיקר מכיוון שמדובר בתופעה יחסית חדשה. קשה לי לענות על שאר השאלות מבלי שידועה לי האבחנה. דר. נוימן.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה