עין אדומה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/10/2004 | 10:37 | מאת: שרית

בתי , בת ה-3 שנים, התעוררה הבוקר עם עין שמאל אדומה. מה שרצוני לציין שהעין אדומה רק בצד שמאל של האישון. (בחלק הלבן הפנימי) התופעה אינה מלווה בהפרשות או דמע. האם זוהי דלקת עיניים? האם זה תופעה המצריכה טיפול דחוף?????? הילדה למיטב ידיעתי לא נפלה.

26/10/2004 | 08:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשרית שלום, נשמע כמו שטף דם תת לחמיתי קטן, בתנאי שבאמת אין כל ממצא דלקתי. יכול להמשך כשבועיים עד שחולף. (קחי כמובן את האבחנה בערבון מוגבל ביותר, ללא בדיקה. אם הילדה לא עברה בדיקת עיניים שגרתית כולל הרחבה למניעת עין עצלה, זו הזדמנות טובה). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה