אלרגיה חריפה בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/10/2004 | 22:58 | מאת: ג'ני

לדר' נוימן שלום רב! אבקש ממך להמליץ לי על מומחה מעולה! לאלרגיה בעיניים שנמשכת שנים רבות ובעקבותיה חוסר ראיה בילד בן 13 תודה, אמא מודאגת מאוד

23/10/2004 | 08:41 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לג'ני שלום, לא ברור לי מה הקשר בין אלרגיה, קשה ככל שתהייה, ובין חוסר ראיה. (אלא אם כן נגרמו הצטלקויות בקרנית? בשתי העיניים??) מכל מקום המומחה למחלות אלרגיות הוא דר. רוני נוימן (אין קשר אלי, במקרה אותו שם, כמו שני כהן או לוי...). הוא התמחה בנושא זה מספר שנים בבוסטון בארה"ב, מרכז את נושא האלרגיה בעיניים במכבי וגם יועץ בעניין זה במחלקת העיניים בתל השומר. המרפאה שלו בתל אביב, ותוכלי למצא כתובת וטלפון בספר של מכבי. (י ש בסוף רשימת רופאים לפי א-ב). מקווה שזה עוזר

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה